Yeni İş Fırsatı

Sende Kendi Şehrinin Sanal Rehberini Yönet

Sanal Türkiyem, pilot bölge Aydın'da Sanal Aydın sistemi ile önemli bir yol kat etmiştir. 14 Ekim itibariyle ilk yılını tamamlayacak olan sistemimizde gerek ziyaretçi gerekse üye sayısı bakımından hedeflerimizin üstüne çıktık. Öncelikle bizi takip eden ve bizimle çalışan herkese gönülden teşekkür ediyoruz.

Aydın'da eriştiğimiz başarıyı farklı illerde de elde etme gayreti ve heyecanı ile sistemimizi büyütme çalışmalarına başladık.

Başarı ekip işidir. Aydın'da yakaladığımız ekip başarısını ekibimizi genişleterek farklı illere taşımak için il temsilcileri başvurularını almaya başladık. Sanal Aydın'a başladığımız andan itibaren farklı illerde sistemler yayına soktuk fakat projeleri aktif hale getirmek için ilk yılımızı bitirmeyi bekledik. Şimdi ise var olan projelerimizi yeni versiyonları ile tekrar yayınlamak için kolları sıvadık. Tabi dediğimiz gibi, başarı ekip işidir. Bu bağlamda her il için bizi temsil edecek ekip arkdaşları aramaktayız.

Bölgesini idare edebilecek, gerekirse ekip kurabilecek, yetenekli ve başarılı arkadaşlarımız için kapılarımızı sonuna kadar açtık.

Bölgesindeki esnafa kazandırmak isteyen, kazandırırkende kazanmak isteyen girişimci arkadaşlar için büyük bir fırsat.

Yapmanız gereken info@sanalaydin.com adresine resimli bir cv göndermeniz ya da iletişim bölümünden bizimle irtiabata geçmeniz. Başarılarla dolu yeni bir iş, yeni bir gelecek ve yeni bir hayat için...

Sizi aramızda görmekten kıvanç duyarız.

Sanal Türkiyem - Sanal Aydın / Özgür KAYA

Yayın Tarihi - 25.09.2013 İlgili Firm Profilini Gör Bu haber 5413 defa görünütülenmiştir.

Arama Etiketleri

Sanal Türkiyem Başvuru
Yeni İş Fırsatı
Bölge Temsilciliği
Sanal Türkiyem İl Temsilcisi